class="main-page entry">
Ремонт Рено Мастер, Трафик, Renault, разборка, робот, сто
ru uk en


<<< ПОДПИШИСЬ НА НОВОСТИ >>>

22:45
Налог на авто до 5 лет может составить до тысячи гривен в год

Міністерство фінансів пропонує трансформувати введений з 2015 року податок 25 тисяч гривень на рік на автомобілі об'ємом двигуна понад 3000 см на податок виключно на машини класу "люкс", але одночасно ввести податок для всіх власників автомобілів не старших 5 років у розмірі до 1000 гривень.

Про це повідомила заступник міністра Олена Макєєва на брифінгу у Києві, передає  "Інтерфакс-Україна" .

"Податок 25 тисяч гривень - виключно на машини класу люкс: доповісти бути чітко визначений перелік моделей, він є в Європі, це 10-15 марок автомобілів. А решта також має сплачувати такий податок, але він має бути на рік менше 1000 гривень", - сказала заступник міністра.

За її словами, відомство провело міні-дискусію з власниками автомобілів, які погодилися, що стягування щороку 800 гривень на рік за умови спрямування цих коштів на покращення доріг є прийнятним.

Щодо податку на нерухомість Макєєва зазначила, що суттєвих змін не планується, зокрема, збережеться мінімальна пільга (коли власник звільняється від сплати податку), а підвищені податки запроваджуються лише для власників елітної нерухомості: власників квартир понад 300-350 кв. м та будинків від 500 кв. м.

"Напевно, треба відмовитися від пільг щодо комерційної нерухомості - виробничих приміщень та складів", - додала заступник міністра.

Як повідомлялося, раніше Мінфін уточнював, що пропонований відомством загальний податок на автомобілі та мотоцикли залежатиме від обсягу двигуна.

Економічна правда

Прикрепления: Картинка 1
Категория: Ремонт микроавтобусов Renault | Просмотров: 999 | Добавил: melnikoff | Теги: может составить до тысячи гривен в , Налог на авто до 5 лет | Рейтинг: 5.0/2

Всего комментариев: 0
avatar