class="main-page entry">
Ремонт Рено Мастер, Трафик, Renault, разборка, робот, сто
ru uk en


<<< ПОДПИШИСЬ НА НОВОСТИ >>>

00:18
Ремонт Рено Мастер 2,3 Київ

Мінімальна товщина гальмівних дисків описана в інструкції або технічних параметрах автомобіля, у нашому випадку Ніссан Прімастар та Ніссан Інтерстар (Рено Трафік, Рено Майстер). Зазвичай виробники допускають виробітку по міліметру максимум 1,5 мм. набік. Нехтування цими параметрами диска може мати сумні наслідки. При занадто малій товщині гальмівного диска після 50% знесення гальмівних колодок поршня гальмівних циліндрів висуваються дуже сильно, що призводить до їх перекосу, корозії та заклинювання. У таких випадках автомобіль зазвичай погано гальмує, при гальмуванні прагне вирвати руль з рук, пропадає накат, збільшується витрата палива, гальмівна педаль стає дуже важкою. Тонкий диск може тріснути, особливо якщо несиметричні навантаження від колодок. До того ж він швидше перегріється при екстреному гальмуванні, і "підсмажені"

Купуємо форсунки або доглядаємо за Ніссан Прімастар, Рено Трафік та Ніссан Інтерстар

Доброго Вам дня. Однією з умов безвідмовної експлуатації дизельної машини Ніссан Примастар та Nissan Interstar (Рено Майстер та Renault Trafic) є чистота топливної системи, бака та трубопроводу.
Заправка з каністр, на сумнівних АЗС, тривала експлуатація автомобіля, що категорично вимагає Т.О. бака та системи подачі палива до форсунок. В іншому Ваша легковажність загрожує ремонтом форсунок, заміною насоса високого тиску і багато сімейних коштів.
  Як Ви знаєте, знаходиться він (паливний бак) під автомобілем. Сама операція трохи незручна: відкручуємо дві кріпильні лижі бака, витягаємо (відводимо убік) систему паливних трубок, оцінюємо обстановку, акуратно відкручуємо кришку, обережно витягаємо колбу. Чистимо все дуже акуратно, тому що мусор буде багато і різного, особливо після зими, і збираємо все назад. Обов'язковою є процедура промивання всієї системи до самих форсунок. Фільтр палива новий та монтуємо все на свої місця.

Злить паливо (зі сміттям) на сміття .....!!!

Прикрепления: Картинка 1
Категория: Ремонт микроавтобусов Renault | Просмотров: 1311 | Добавил: melnikoff | Теги: Renault | Рейтинг: 5.0/2

Всего комментариев: 1
avatar
0
1 melnikoff • 09:27, 2015-06-19 [Материал]
Просто и понятно smile
avatar