class="main-page entry">
Ремонт Рено Мастер, Трафик, Renault, разборка, робот, сто
ru uk en


<<< ПОДПИШИСЬ НА НОВОСТИ >>>

14:10
Рено Мастер нового покоління. Якість та комфорт



Французькі виробники пропонують три варіанти об'єму кузова з довжиною від п'яти до семи метрів і різною висотою всередині багажного відсіку. Внутрішній корисний об'єм варіюється від 8 до 22 кубічних метрів. При цьому у Рено Майстер вантажопідйомність сягає двох тон. Її забезпечує посилена потрійна ресора у задній частині машини. Внутрішня частина будь-якого кузова цієї модифікації оброблена спеціальним захисним матеріалом на висоту 120 см від підлоги - це оберігає борт Renault Master від пошкоджень при переміщенні товарів.

Технічна начинка Рено Майстер на дуже гарному рівні. Під капотом автомобіля розташований 2.3-літровий дизельний двигун.Його потужність, що дорівнює 101 або 125 кінським силам, може передаватися як на передній, так і на задній міст. На задньопривідних автомобілях на задній осі встановлено блокування, що забезпечує кращу прохідність Renault Master. У дизельного двигуна нового покоління дуже добре продумана система газорозподілу, де замість ремня використовується ланцюг. Це, у свою чергу, чудово впливає на його надійність і значно зменшує вартість обслуговування. Крім цього, дизельні 2.3-літрові мотори нового покоління дуже економічні, що значно покращує у нового Рено Майстер технічні характеристики. При поїздках містом вони споживають менше десяти літрів на сто кілометрів пробігу, а на трасі трохи більше семи.Ці агрегати забезпечують хорошу динаміку і тягу і легко справляються із вантажем у багажному відсіку, розганяючи автомобіль дуже жваво.

У парі з двигуном працює шестиступінчаста механічна КПП Рено Майстер. Її важіль розташований на центральній консолі - це досить зручно і робить перемикання передач можливим навіть коли права рука лежить на підлокітнику.

Ергономіка салону Renault Master справді на висоті. Посадка в кріслі водія - вище за всякі похвали, діапазон регулювань дуже великий, але і це ще не все - крісло водія може налаштовуватися в залежності від ваги людини, для забезпечення оптимального рівня комфорту.

У Рено Майстер характеристики салону і наявність двох сидінь для пасажирів дозволяють комфортно їхати на цьому автомобілі втрьох.Благо для особистих промов шкірного знайдеться цілком достатньо місця. Над головами водія і пасажирів розташовані полиці, у дверях передбачені зручні і місткі кармани, торпедо також не позбавлене різного роду ящиків, що відкриваються. Тут навіть є свого роду пюпітр, який дозволяє писати або робити примітки під час руху.

Крісло центрального пасажира, якщо воно вільне, може легко трансформуватися в зручний столик. На ньому передбачена обертається частина, де можна не лише перекусити, а й поставити ноутбук та повернути його екраном або до водія або до пасажира. Спеціальні обмежувачі не дозволяють йому впасти під час руху Renault Master. Тут же розташована пара підстаканників з додатковою нішею.

У салоні автомобіля гідна шумоізоляція як для комерційного транспорту. Практично не чути шуму двигуна або тертя коліс про дорожнє полотно.

Задні двері для доступу до багажного відсіку можуть відкриватися і зупинятися на 90, 180 або 270 градусів. При цьому відвір дверей становить 1.5 метра, що цілком достатньо для навантаження не тільки дрібних вантажів, а й меблів або європіддонів. Навантаження або розвантаження вантажів може здійснюватися також і через бічні зсувні двері. У Рено Майстер розміри бокового відвернення становлять 1 метр і 10 сантиметрів.

Крім цієї модифікації передбачені інші моделі Рено Майстер. Одна з найпопулярніших - вантажний автомобіль, який пропонується у вигляді рамного шасі із встановленим на нього вантажним відсіком.Цей відсік може бути найрізноманітніших розмірів і призначень, починаючи від звичайного металевого фургона і закінчуючи рефрижератором.

Наступна модифікація – шістнадцятимісний туристичний мікроавтобус. У ньому є зручні полиці над шкірним місцем, з індивідуальним освітленням та вентиляцією для всіх пасажирів. Ці мікроавтобуси також мають градацію по висоті та нафаршірованості: від звичайного маршрутного до комплектації люкс.

У ряді моделей уявлень і самоскидів. Це автомобіль з відкритим відкидним кузовом, в який можна помістити близько двох тон вантажу. Між кабіною та кузовом є місткий ящик для інструментів.

Рено Майстер завдяки своїй надійності та широкому переліку запропонованих модифікацій займає місце найпопулярнішого комерційного автомобіля в Європі. Його розробники зуміли запропонувати автомобіль, який може застосовуватися у всіх сферах діяльності, де потрібна вантажопідйомність у кілька тон. У нашій країні він поки що не отримав такого широкого поширення, але це лише питання часу.

Таке враження, що його творці спеціально готували останнє покоління цього автомобіля до підкорення ринку нашої країни. У нового Рено Майстер двигун більш підготовлений до зимових умов, акумулятор має більший запас заряду для забезпечення впевненої роботи стартера. Температура антифризу на холодному моторі забезпечується спеціальними нагрівальними елементами.Навіть у зимову годину практично відразу після старту двигуна в салон починає надходити тепле повітря. Така характеристика Renault Master дозволяє йому впевнено лідирувати серед інших комерційних автомобілів і незабаром помітно потіснити конкурентів.

Також до Вашої уваги 

Ремонт кпп на Рено Трафік, Київ
Рено Бус Сервіс Renault Bus Service пропонує Вам якісний ремонт роботизованих (роботів) коробок передач, ізітронік та механічної коробки передач, кпп, коробки передач на Опель Віваро та Ніссан Примастар та Рено Трафік, Рено Майстер, Ніссан Примастар у Київ.
Та автозапчастини на Рено Майстер та автозапчастини роботизованої коробки передач на Рено Трафік.

Категория: Ремонт микроавтобусов Renault | Просмотров: 1860 | Добавил: renomaster | Рейтинг: 5.0/2

Всего комментариев: 0
avatar