class="main-page entry">
Ремонт Рено Мастер, Трафик, Renault, разборка, робот, сто
ru uk en


<<< ПОДПИШИСЬ НА НОВОСТИ >>>

20:56
Удачная поездка, на ремонт Рено Трафик 1,6

Вдала поїздка на ремонт!

Є власником Renault Trafic 1.9 dci

За весь час експлуатації три роки поки що нічого серйозного не було, то ремінь перетерся гідравліки, то ще якась дрібниця, все нісенітниця. Почала вона глухнути, ось це вже було не смішно. Причому глухла, коли їй заманеться. Але я розумію, що логіка всьому має бути. Заїхав до одних, кажуть паливна, інші про якийсь клапан співали, наступні треба переглянути контакти, мовляв, десь коротить, чи ні постійного контакту. Я зрозумів, що влучив, дефект повторюється. Потім свої ж пацани сказали, чого ти паришся, з'їзди на окружній автосервіс проводить повний комплекс робіт з діагностики електронних систем управління мікроавтобусів.

Для самозаспокоєння приїхав зранку на Бурштинову, з поганими думками, треба продавати (Бус).

Побачивши напис Автосервіс Renault Сomfort Serviс, заїхав у двір. Територія багато бусів на ремонт. За кілька хвилин, підходить до мене майстер Володимир, вислухавши мої проблеми. Сказав будемо вирішувати, вам пощастило щойно дзвонив клієнт не зможе приїхати сьогодні за записом. Підключили комп'ютер, дивилися, слухали, радилися. Дійшли висновку, знімати форсунки, діагностика показала потрібен ремонт. Після 15:00 почали збирати все на свої місця. Дали рекомендації щодо заправки, найчастіше це відбувається через неякісне ДП. Завели, боюся підходити синдром невдалих ремонтів. Володя каже, все нормально працює, з'їзд протестуй як на ходу. З перших хвилин двигун вразив мене своєю динамікою. Я вперше відчув, що таке 100 «коней».

Підводячи підсумок.

Їжджу 6 місяців, робота, вихідні із сім'єю, відпустка Карпати, Одеса. При 2500-2700 оборотах на 6-й передачі машина тримає 130 км/год добре, витрата палива близько 8 л 100км, я капітально змінив свою думку про дизелі. Коли ремонт роблять спеціалісти. Продавати передумав :)

В наявності Автозапчастини на Рено Майстер та автозапчастини на Рено Трафік

Прикрепления: Картинка 1
Категория: Ремонт микроавтобусов Renault | Просмотров: 904 | Добавил: melnikoff | Теги: Удачная поездка, на ремонт | Рейтинг: 5.0/2

Всего комментариев: 0
avatar