class="main-page entry">
Ремонт Рено Мастер, Трафик, Renault, разборка, робот, сто
ru uk en


<<< ПОДПИШИСЬ НА НОВОСТИ >>>

08:31
Жидкостное охлаждение для Рено Трафик 1,6. Заміна радіатора Рено Мастер 2,3

Рідкове охолодження - відведення зайвого  тепла  від  робочого тіла  за допомогою контакту з  охолоджувальною рідиною , що циркулює  .

Головними перевагами цієї схеми в порівнянні з  повітряним охолодженням  є здатність відводити більшу кількість тепла, менший розмір та нижчий рівень  шуму . Термоелектричні або хімічні схеми охолодження не дають подібної продуктивності та  ККД .

Класифікуються відповідно до способу використання теплоносія в системі.

  • Замкнуті - в таких системах рідина- теплоносій  циркулює по герметичному контуру, нагріваючись від  джерела тепла  (нагрівача) і остигаючи в контурі, що охолоджує (охолоджувачі). Залежно від системи, теплоносій може закипати або повністю випаровуватися, знову конденсуючись в охолоджувачі.
  • Незамкнуті - в незамкнених (проточних) системах теплоносій подається ззовні, нагрівається біля джерела тепла і прямує у зовнішнє середовище. У цьому випадку вона відіграє роль охолоджувача, надаючи необхідні об'єм теплоносія потрібної температури на вході та приймаючи нагрітий на виході.
  • Відкриті - системи, в яких нагрівач поміщений у певний об'єм теплоносія, а той укладений в охолоджувачі, якщо такий передбачений конструкцією. Наприклад, відкрита система з маслом як теплоносій використовуються для охолодження потужних  електротрансформаторів .

Класифікуються відповідно до механізму, що викликає циркуляцію.

  • Конвективні системи, в яких теплоносій протікає через нагрівач тільки за рахунок теплової конвекції.
  • Циркуляційні системи, в яких для переміщення теплоносія використовується  насос  тієї чи іншої конструкції.

Теплоносій на виході з нагрівача може мати велику енергію та використовуватися як  енергоносій  у  турбінах .

Для повноцінної роботи автомобілів марки Renault Master, Trafic, Мастер, Трафік необхідно регулярно проводити професійне обслуговування і діагностику, а також якісний ремонт Вашого авто. Ресурси запчастин і вузлів призначені для довгої експлуатації, з урахуванням кліматичних особливостей кожної країни, але потрібно знати, що виробник обіцяє тривалу роботу Вашого авто лише при своєчасному обсуговуванню і сервісній діагностиці.
Наш сервіс «Renault Bus Service » пропонує Вам обслуговування і ремонт Renault Master, Trafic. Наші фахівці завжди готові допомогти Вашому авто. Компанія «Renault Bus Service» має в своєму складі досвідчених майстрів, оригінальні та аналогові запчастини для Renault. Наш автосервіс надає послуги з ремонту коробок передач на рено Мастер та Рено Трафік, ремонт двигунів, діангостику та обслуговування електро обладнання, діагностику та заміну запасних частин підвіски. 

 

Прикрепления: Картинка 1 · Картинка 2
Категория: Ремонт микроавтобусов Renault | Просмотров: 847 | Добавил: melnikoff | Теги: жидкостное охлаждение | Рейтинг: 5.0/2

Всего комментариев: 0
avatar