class="main-page entry">
Ремонт Рено Мастер, Трафик, Renault, разборка, робот, сто
ru uk en


<<< ПОДПИШИСЬ НА НОВОСТИ >>>

15:48
Гальмівна рідина та Рено Трафік 1,6

Автомобіль Рено Трафік чи Рено Мастер 2,3,  витікає гальмівна рідина, що робити?

Гальмівна рідина може витікати, внаслідок чого, системи автомобіля погіршують свою роботу, а агрегат може вийти з ладу або створювати небезпеку під час руху на дорозі.

Ви самотужки можете перевіряти «на око» рівень гальмівної рідини, моторного масла та антифризу. Для цього можна перевіряти підкапотний простір та слідкувати за відповідними позначками (мін та макс) на зливному баку. Якщо її кількість наближається до мінімальної позначки, це говорить про наявність отворів у бачку, через які відбувається витік. В такому випадку потрібно виявити місце та причини витоку, звернувшись до фахівців автосервісу. Окрім цього, потрібно раз на 6 – 12 місяців перевіряти якісний склад цієї рідини з допомогою спеціального тестера.

Найбільш поширеними причинами, через які відбувається витік гальмівної рідини є:

- знос гальмівних колодок;
- знос манжет на головному гальмівному циліндрі;
- знос манжет на гальмівних циліндрах коліс;
- дефекти у системі гальмівних трубок або шлангів.

Перевірити гальмівну систему необхідно обов'язково. Особливо це потрібно робити взимку, коли низька температура змушує тверднути всі технічні вироби з гуми. Так, Ви зможете вберегти себе від відмови гальм у найневідповідніший час.

Фахівці автосервісу Ремонт коробок передач Рено допоможуть виявити та усунути проблему витоку гальмівної рідини. У разі прояву цієї проблеми – не зволікайте та звертайтесь до наших спеціалістів!

Прикрепления: Картинка 1 · Картинка 2
Категория: Ремонт микроавтобусов Renault | Просмотров: 109 | Добавил: renomaster | Рейтинг: 5.0/1

Всего комментариев: 0
avatar