class="main-page entry">
Ремонт Рено Мастер, Трафик, Renault, разборка, робот, сто
ru uk en


<<< ПОДПИШИСЬ НА НОВОСТИ >>>

22:30
Ремонт Рено Мастер

Як для будь-якого автомобіля, своєчасний сервіс Рено Майстер є невід'ємною частиною безпечної та надійної експлуатації. Найбільш серйозні технічні несправності, при виникненні яких може знадобитися ремонт Renault Master, варто розглянути більш детально.

Несправності КПП

Незалежно від того, чи є ви щасливим власником 6-ступінчастої КПП, впроваджувати яку виробники почали в автомобілях Renault цієї серії після 2004 року, або у вас більш стара 5-ступінчаста коробка, існує ймовірність того, що вам доведеться зіткнутися з її ремонтом. Як правило, несправна КПП Рено Майстер може заїдати або просто не включати потрібну передачу. Це з зносом японських підшипників чи збитням зубів на шестернях. Для профілактики цієї несправності потрібно постійно стежити за олією в КПП, щоб у разі потреби настільки необхідна рено майстер діагностика рекомендувала б тільки часткову заміну деталей, а не всієї КПП.

Несправності двигуна

Незважаючи на величезну кількість переваг цього досить місткого автомобіля, двигун Рено Майстер має досить середні потужні характеристики. Тому деякі власники намагаються за необхідності змінити двигун Reno Master і встановлювати потужніший.

Показниками правильної роботи двигуна є моментальний пуск, стабільність стрілки на датчику оборотів як за статичного пуску, і після нарощування оборотів з наступним зниженням, відсутність задимленості і сторонніх звуків. Якщо хоча б один із цих критеріїв порушується, це є сигналом про те, що двигун потребує ремонту. Його необхідність може бути спровокована неправильним обслуговуванням – виробник рекомендує використовувати хорошу олію, застосовувати хороший антифриз узимку, здійснювати постійний контроль повітряних, олійних та паливних фільтрів.

При капітальному ремонті двигуна бажано застосовувати оригінальні автозапчастини рено майстер. Використовуючи «нерідні» запчастини, ви ризикуєте зменшити термін до наступного капітального ремонту, підвищити витрату палива, отримати низку проблем з електронікою.

Несправності кермової рейки

Достаточно качественная рулевая рейка Рено Мастер порой имеет специфическую особенность «плыть» в одну из сторон. Устранять такую неисправность необходимо исключительно в специализированных сервисных центрах, так как управляемость автомобиля является показателем его безопасной эксплуатации.

Неисправности топливной системы

Топливная система Renault Master дает сбои в основном из-за низкого качества топлива. Как правило, это проявляется в плохой работе форсунок. Однако достаточно установить электронные форсунки и осуществлять их регулярную диагностику. Кроме того, это позволяет снизить расход топлива, особенно это заметно, если в качестве топлива используется дизель.

Неисправности ГРМ

Сложная механика делает такую процедуру, как замена ремня ГРМ, практически недоступной в домашних условиях. Это связано с тем, что в таких условиях сложно выполнить регулировку распредвалов, впускных клапанов, правильно зафиксировать ремень. Более того, меняющий ГРМ должен обязательно иметь под рукой чертежи приспособлений и фиксаторов.

Ремонт и сервисное обслуживание на СТО "Рено бус Сервис"

Обладая огромным опытом в области сервисного обслуживания,наши специалисты в максимально сжатые сроки качественно выполнят любой требующийся для вашего Рено Мастер ремонт. Современное диагностическое оборудование позволяет квалифицированному персоналу произвести ремонт двигателя, подвески, КПП, топливной системы, системы электронного управления и другие виды работ.

Технічне обслуговування Renault Master ведеться як за попереднім записом, так і без узгодження часу. Будь-які роботи можуть виконуватись у присутності клієнта, що є зайвим підтвердженням сумлінної роботи. Заявний лист з цінами на виконувані роботи та запчастини, що встановлюються на Renault Master, обов'язково узгоджується із замовником, що виключає появу непорозумінь за фактом виконаних робіт. При цьому всі регулювальні та діагностичні роботи проводяться виключно у точній відповідності до заводського керівництва з ремонту та обслуговування.

Автозапчастини на Рено Майстер та автозапчастини на Рено Трафік

Прикрепления: Картинка 1
Категория: Ремонт микроавтобусов Renault | Просмотров: 1765 | Добавил: melnikoff | Теги: Ремонт Рено Мастер | Рейтинг: 5.0/3

Всего комментариев: 0
avatar