class="main-page entry">
Ремонт Рено Мастер, Трафик, Renault, разборка, робот, сто
ru uk en


<<< ПОДПИШИСЬ НА НОВОСТИ >>>

13:52
Ремонт супорта на Рено Трафік. Супорт на Рено Мастер

СТО Рено Бус Сервіс

RBService
вул. Янтарна 7/5
м.Київ
н.тел. 063822 34 00
н.тел. 098 822 34 00  

Супорт тормозний на Рено Трафік, Опель Віваро чи Рено Майстер, ремонт чи заміна!?
Заміна чи ремонт гальмівного суппорта дуже важлива, тому що він є одним із головних складових дискових гальм і відводить велику кількість тепла, створюваного при гальмуванні автомобіля, Рено Майстер та Рено Трафік. Згодом висока температура руйнує та послаблює ущільнення (гумові манжети) усередині суппорта. Крім безпеки, слід розуміти, що нехтування несправністю може швидко призвести до більш серйозних і дорогих витрат.
А саме: до пошкодження гальмівних дисків та колодок, гальмівних шлангів, до перегріву підшипника маточини та його виходу з ладу.
Також не рекомендується додатково покривати, фарбувати суппорт різноманітними лаками чи фарбами. Покриття затримує вивільненню тепла з гальмівної системи, тим самим пошкоджуючи її.  
Є два варіанти, замінити суппорт на новий або відремонтувати старий.
На жаль реставрації підлягають не всі дапчастини даної системи. Але якщо пошкоджені тільки манжети, все реально і в рази дешевше. 

Є кілька причин поломки гальмівного суппорта
-Забруднення суппорта, особливо при експлуатації авто поза асфальтованим покриттям,
-Корозія всередині поршня супорта,
-Закисання неправляючих скоби колодок,
-Пересихання, пошкодження манжетів суппорта,
-Вітік гальмівної
рідини,
-Несвоє простій авто,
-Пошкодження троса ручного гальма.

 

 

Також пропонуємо 

СТО Рено Бус Сервіс Київ, вул. Янтарна 7/5, м. Київ.

Ремонт робота Рено Майстер

Ремонт ізітроніка Рено Трафік 

Комп'ютерна діагностика Renault Master і Renault Trafic ремонт двигуна Рено Майстер (ремонт поршневий, заміна ремня ГРМ, ремонт турбіні, стартера, радіатора та інших елементів ДВС) ремонт гальм Рено Трафік, заміна колодок, дисків та супортів ремонт коробок передач Рено Трафік (КПП і РКПВ), заміна зчеплення в зборі, диска або корзини зчеплення ремонт ходової Рено Майстер, заміна стійок стабільзатора, амортизаторів, сайлентблоків ремонт рульового керування Renault Trafic, заміна рульових тяг Renault Master заміна витратних (заміна масла повітряного, масляного, паливних фільтрівного, фільтра салону) заміна свічок підігріву двигуна на Рено Майстер ремонт форсунок Рено Трафік на всіх двигунах, регулювання уприскування,демонтаж та ремонт дизельних форсунок програмування ЕБУ ремонт електріктро обладнання Рено Трафік видалення фільтр сажі, ремонт роботизірованих коробок передач Рено Трафік і Рено Майстер #ремонтреномастер #кппренотрафік #роботрено #ізітроніктрафік # кппмастер #rbs #renaultmaster

Також до Вашої уваги 

Ремонт кпп на Рено Трафік, Київ
Рено Бус Сервіс Renault Bus Service пропонує Вам якісний ремонт роботизованих  (роботів)  коробок передач, ізітронік, та механічної коробки передач, кпп , коробки передач на Опель Віваро і Ніссан Прімастар та Рено Трафік , Рено Мастер, Ніссан Прімастар в Києві.
Та автозапчастини на Рено Мастер та автозапчастини роботизованої коробки передач на Рено Трафік.

 

 

Категория: Ремонт микроавтобусов Renault | Просмотров: 1205 | Добавил: renomaster | Рейтинг: 5.0/2

Всего комментариев: 0
avatar