class="main-page entry">
Ремонт Рено Мастер, Трафик, Renault, разборка, робот, сто
ru uk en


<<< ПОДПИШИСЬ НА НОВОСТИ >>>

15:05
Ремонт турбин для Рено Мастер 2,3дци,2,5 дци. Трафик 1,6дци, 1,9дци, 2,0дци, 2,5дци

Ремонт турбін для Рено Майстер, Трафік, Опель Мовано здійснюється більшою мірою не оригінальними запчастинами. Оскільки останні часто вдвічі-втричі дешевші за оригінальні. Використання оригінальних запчастин, китайських і т.д. потім призводить до погіршення роботи двигуна і як наслідок здійснюююю втрату потужності автомобіля. Причина в тому, що крильчатки не мають точних кутів лопатей, як у оригінальних. Ми рекомендуємо як мінімум купити б/в оригінальну турбіну.

 

Турбіна як причина поломки двигуна

Ознаки несправності турбіни: падіння потужності двигуна, сизий дим з вихлопної труби, запах перегрітого моторного масла, краплі його на вихлопній трубі. Рівень олії в картері швидко знижується. Двигун на холостому ходу працює нерівномірно. При значному зносі трохи скрегіт лопат турбін про внутрішню поверхню корпусу турбіни. Якщо від'єднання патрубок, що всмоктує у трубопровід повітря або колектор вихлопної труби, можна виявити значний радіальний люфт осі турбіни. Найчастіше лопатки турбіни погнуті або відбиті.

Основною причиною поломки турбокомпресора є низьке тиск олії в системі або погана його якість. Можливо, слід почистити фільтр або мало олії в картері.Цілком можливо, що все це – наслідок промивання двигуна, про що вже говорили раніше.

При високих оборотах турбіни і великої температури навіть короткочасне падіння тиску масла виводити з ладу підшипники осі турбіні (збільшується радіальний зазор у підшипника), що в свою чергу призводить до руйнування сальників. А через сальники. Загалом для турбін настають страшні часи. Олія з картера потрапляє через випускний колектор біля камери згоряння - за автомобілем тягнеться шлейф диму від горілої олії. Мало не забувши: вихлопні гази при зруйнованих сальниках попадає всередину підшипника турбіни, підвищуючи там температуру настільки, що олія там починає горіти. Ну і далі все йде за щойно наведеним вище сценарієм. 

 

 

Категория: Ремонт микроавтобусов Renault | Просмотров: 1160 | Добавил: master | Теги: Ремонт турбин для Рено Мастер, трафик | Рейтинг: 5.0/3

Всего комментариев: 0
avatar