class="main-page entry">
Ремонт Рено Мастер, Трафик, Renault, разборка, робот, сто
ru uk en


<<< ПОДПИШИСЬ НА НОВОСТИ >>>

16:09
Роботизована коробка перемикання передач, ізітронік Рено Трафік чи Рено Мастер 2,3

Адаптація роботизованої коробки передач, ізітроніка на Рено Трафік чи Рено Мастер 2,3 . Ремонт робота Рено, Київ 

Роботизована коробка перемикання передач, ізітронік є складним механізмом. Електронна "начинка" відповідає за зміну швидкостей та роботу зчеплення, тоді як водій лише віддає відповідні команди. Завдяки роботизованій коробці, їзда на автомобілі є плавною, комфортною, безпечною та дозволяє мінімізувати зношування деталей. Однак для коректної роботи такої коробки потрібно виконувати адаптацію. Її рекомендовано виконувати 1 раз на рік або на кожну 10-15 тис. пробігу.

Така процедура призначена для того, щоб електронна начинка враховувала зношування деталей трансмісії або налаштовувалася після заміни вузлів та агрегатів. Адаптацію коробки повинні виконувати лише кваліфіковані фахівці.

Адаптація роботизованої коробки – це процес обнулення існуючих налаштувань електроніки та калібрування під нові режими роботи.

Адаптація РКПП, ізітроніка Рено Мастер 2,3 чи Рено  Трафік ,виконується при збоях у роботі, а також після ремонтних робіт, пов'язаних із трансмісією. Часту адаптацію коробки проводити не рекомендується, оскільки це негативно позначиться на вузлах ТЗ.

Адаптація роботизованої КПП проводиться за кілька етапів:

- програмна ініціалізація зчеплення;
- адаптація приводів, які відповідають за перемикання передач;
- ремонт приводів керування зчепленням та передачами (у разі потреби);
- Ремонт керуючих блоків.

Фахівці автосервісу Ремонт коробок передач Рено допоможуть усунути неполадки коробки передач та виконають її адаптацію на Рено Трафік чи Рено Мастер 

Прикрепления: Картинка 1 · Картинка 2
Категория: Ремонт микроавтобусов Renault | Просмотров: 216 | Добавил: renomaster | Рейтинг: 5.0/1

Всего комментариев: 0
avatar