class="main-page entry">
Ремонт Рено Мастер, Трафик, Renault, разборка, робот, сто
ru uk en


<<< ПОДПИШИСЬ НА НОВОСТИ >>>

08:55
Усилители рулевого управления Рено Мастер, Опель Мовано 2,3 2,5 3,0

Підсилювачі рульового управління - системи та механізми в  рульовому управлінні , призначені для зниження керуючого зусилля, що прикладається до рульового колеса, з метою підвищення комфорту та зниження втоми водія.

На легкових автомобілях підсилювачі кермового керування є, як правило, опцією (необов'язковим компонентом), у той час як на вантажних автомобілях та тракторах є невід'ємним елементом конструкції, що забезпечує функціонування (м'язового зусилля водія недостатньо).

Перші підсилювачі кермового управління з'явилися на важкій техніці – кар'єрних самоскидах наприкінці 30-х років 20 століття. Спочатку використовували пневмопідсилювачі — вони були нескладними і запитували компресора вже існуючих пневматичних гальм. Але гідравліка, хоча була складніша і дорожча за пневматику, працювала тихіше і точніше. На ній зупинилися конструктори легкових автомобілів. В  Америці , в  1951  році серійні автомобілі  Chrysler  Crown Imperial стали вперше оснащувати гідравлічними підсилювачами Hydraguide як стандартне обладнання. У  Європі 1954  року гідропідсилювач з'явився на  Citroen  DS  19.

Прикрепления: Картинка 1 · Картинка 2
Категория: Ремонт микроавтобусов Renault | Просмотров: 827 | Добавил: melnikoff | Теги: Усилители рулевого управления | Рейтинг: 5.0/2

Всего комментариев: 0
avatar