class="main-page entry">
Ремонт Рено Мастер, Трафик, Renault, разборка, робот, сто
ru uk en


<<< ПОДПИШИСЬ НА НОВОСТИ >>>

16:35
Зима и дизельный двигатель Рено Мастер 2,3 или Рено Трафик

Основною перевагою у дизельному двигуні є його економічність. Здійснюється вона за рахунок високого тиску всередині камери згоряння, дизель потрапляє паливно-повітряна суміш.

Ще однією з переваг є довговічність дизеля. Високий момент, що крутить, який генерує двигун, дає можливість автомобілю працювати у важких умовах і з великими навантаженнями. Саме тому їх так часто ставлять на вантажні автомобілі та намисто у тому числі Рено.

 

Головний недолік авто на солярі: це паливо та правильна експлуатація дизельного двигуна, тому що він дуже примхливий до якості палива. Особливо над цим питанням треба думати у зимовий період.

Чому так ?! У топлі для дизелів знаходиться парафін, і при мінусовій температурі паливо починає каламутніти, загусати, і фільтр забивається. У результаті машина не заводиться.

Правила експлуатації диз. двигунів включає також ретельний догляд за паливною апаратурою, так як вартість ТНВД і форсунок дизеля велика.

У цей період слід використовувати зимове дизпаливо. Тож будьте пильні на АЗК та АЗС  

Також до Вашої уваги 

Ремонт кпп на Рено Трафік, Київ
Рено Бус Сервіс Renault Bus Service пропонує Вам якісний ремонт роботизованих (роботів) коробок передач, ізітронік та механічної коробки передач, кпп, коробки передач на Опель Віваро та Ніссан Примастар та Рено Трафік, Рено Майстер, Ніссан Примастар у Київ.
Та автозапчастини на Рено Майстер та автозапчастини роботизованої коробки передач на Рено Трафік.

 

Прикрепления: Картинка 1
Категория: Ремонт микроавтобусов Renault | Просмотров: 1853 | Добавил: renomaster | Теги: ЗИМА И ДИЗЕЛЬНЫЙ ДВИГАТЕЛЬ | Рейтинг: 4.3/3

Всего комментариев: 1
avatar
0
1 melnikoff • 17:37, 2015-11-27 [Материал]
Просто, понятно и правильно smile
avatar