class="main-page entry">
Ремонт Рено Мастер, Трафик, Renault, разборка, робот, сто
ru uk en


<<< ПОДПИШИСЬ НА НОВОСТИ >>>

19:26
Рено Трафік 2,0 ДЦІ чи Рено Мастер 2,3ДЦІ на механіці чи на роботизованій кпп

RBService

Рено Бус Сервіс Київ

Ремонт робота, ізітроніка Рено Трафік чи Рено Мастер 2,3 

Яку коробку передач обрати на Renault Master

Більшість водіїв Renault Master звертають увагу саме на це авто через його доступну ціну, широку лінійку моторів, ремонтопридатність та довговічність. Але навіть найнадійніші механізми з часом можуть зламатися, а їхній ремонт обійдеться досить дорого для власника, це стосується і коробок передач.

Проте навіть через таку тенденцію не можна сказати, що тепер усі Renault Master поставляються тільки з автоматичними коробками, є й механічні, всього існує кілька типів коробок передач на Рено Майстер:

- Механічна трансмісія. Це базова комплектація, яка встановлюється практично на всі Рено Майстер незалежно від року, потужності та модифікації кузова.Зустрічається кілька різновидів коробок такого типу, головною відмінністю яких є кількість передач – МКПП-5/6.

- Класичний "автомат". Основна конструкція складається з планетарного механізму, електронного управління перемиканням та гідротрансформатором. Головними недоліками є збільшення витрат палива, часткові поломки та не можливість буксувати транспортний засіб.

- Роботизована коробка. Така коробка переважно йде 6-ступною Quickshift. Принцип роботи дуже схожий на механічну, тільки всі операції з перемикання виконуються через ЕБУ, а не вручну водієм.

Якщо ви хочете продіагностувати ваш автомобіль, звертайтесь до нас. У нас найкращі ціни та якість на найвищому рівні. Довірте свій автомобіль Renault Master професіоналам!

 

Також пропонуємо 

СТО Рено Бус Сервіс Київ, вул. Янтарна 7/5, м. Київ.

Ремонт робота Рено Майстер

Ремонт ізітроніка Рено Трафік 

Комп'ютерна діагностика Renault Master і Renault Trafic ремонт двигуна Рено Майстер (ремонт поршневий, заміна ремня ГРМ, ремонт турбіні, стартера, радіатора та інших елементів ДВС) ремонт гальм Рено Трафік, заміна колодок, дисків та супортів ремонт коробок передач Рено Трафік (КПП і РКПВ), заміна зчеплення в зборі, диска або корзини зчеплення ремонт ходової Рено Майстер, заміна стійок стабільзатора, амортизаторів, сайлентблоків ремонт рульового керування Renault Trafic, заміна рульових тяг Renault Master заміна витратних (заміна масла повітряного, масляного, паливних фільтрівного, фільтра салону) заміна свічок підігріву двигуна на Рено Майстер ремонт форсунок Рено Трафік на всіх двигунах, регулювання уприскування,демонтаж та ремонт дизельних форсунок програмування ЕБУ ремонт електріктро обладнання Рено Трафік видалення фільтр сажі, ремонт роботизірованих коробок передач Рено Трафік і Рено Майстер #ремонтреномастер #кппренотрафік #роботрено #ізітроніктрафік # кппмастер #rbs #renaultmaster

Також до Вашої уваги 

Ремонт кпп на Рено Трафік, Київ
Рено Бус Сервіс Renault Bus Service пропонує Вам якісний ремонт роботизованих (роботів) коробок передач, ізітронік, та механічної коробки передач, кпп, коробки передач на Опель Віваро і Ніссан Примастар та Рено Трафік, Рено Майстер, Ніссан Примастар у Києві.
Та автозапчастини на Рено Майстер та автозапчастини роботизованої коробки передач на Рено Трафік.

Прикрепления: Картинка 1
Просмотров: 142 | Добавил: renomaster | Рейтинг: 5.0/1

Всего комментариев: 0
avatar